לכבוד ט"ו בשבט, מציעה חברת "בארכה" מתכון טעים, מתוק ומפנק של ממתק פירות יבשים.
להלן המתכון:
ממתק פירות יבשים:
מרכיבים:
· 200 גרם טחינה גולמית [בהירה]
· 2 כפות סוכר
· 2 כפות מים
· חצי כוס פירות יבשים[לפי הטעם]
· חצי כוס אגוזים
אופן ההכנה:
מערבבים את הטחינה ,המים והסוכר לעיסה סמיכה, מכניסים את הפירות היבשים והאגוזים.
מגלגלים לנחש ועוטפים בניילון נצמד ומקפיאים ללילה.
מגלגלים בשומשום מלא וחותכים לפרוסות.
** להגיש קפוא
קרדיט תמונה: עודד מרום
סטיילינג- גיל אטלן
קטגוריה: אוכל
תגיות: מתכון, מתכון לט"ו בשבט